333

به گزارش ایران نیوز آنلاین؛ دکتر علیرضا قدرتی، رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان قوچان گفت: گوشت مرغ سرشار از پروتئین غذایی است که بدن برای انجام برخی از فعالیت‌های حیاتی خود به آن نیازمند است، همچنین گوشت مرغ حاوی انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی نیز می باشد.

نظارت بر کلیه مراحل جوجه‌کشی
قدرتی بیان کرد: در مزارع پرورش طیور، مسئولان فنی بهداشتی دامپزشکی، مسئولیت نظارت بر کلیه مراحل جوجه‌کشی را در مراکز تولید جوجه یک‌روزه بر عهده‌ دارند و از زمان تحویل تخم‌مرغ نطفه‌دار، گاز دهی، ضدعفونی، هچرگذاری، واکسیناسیون و غیره را با دقت انجام می‌دهند.
رئیس شبکه دامپزشکی قوچان در پایان اعلام کرد: شهرستان قوچان دارای یک مزرعه پرورش مرغ مادر گوشتی و یک کارخانه جوجه‌کشی بوده و در حال حاضر تولید جوجه یک‌روزه گوشتی از مرز یک‌ میلیون و ۷۰۰ هزار قطعه گذشته است.
لازم به ذکر است، با توجه به همکاری و تعامل بسیار خوب مرغداران با شبکه دامپزشکی شهرستان و تشدید رعایت اصول بهداشتی و قرنطینه‌ای در شرایط حساس، میزان بهره‌وری افزایش‌یافته است.

کد خبرنگار: ۹۴۰۲۱۳۴

FacebookTwitterGoogle+WhatsAppLineYahoo MailGoogle Gmail
برچسب ها: , , , , ,
عضویت در خبرنامه

\ نظر شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


CAPTCHA Image
Reload Image