8633e070c933c89336069900fce92bbc

به گزارش ایران نیوز آنلاین؛ دکتر علیرضا قدرتی، رئیس شبکه دامپزشکی قوچان گفت: نظارت بر مراحل تولید تا عرضه گوشت قرمز به‌عنوان یک فرآورده خام دامی و پرمصرف شامل واحدهای تولیدی (کشتارگاه)، حمل‌ونقل و مراکز عرضه به‌عنوان یکی از وظایف اصلی دامپزشکی می‌باشد که توسط کارشناسان و بازرسین دامپزشکی صورت می‌گیرد تا گوشت و سایر فراورده‌های خام دامی باکیفیت مناسب به دست مصرف‌کننده برسد.
قدرتی اظهار کرد: به این منظور در شهرستان قوچان روزانه شش تن گوشت مرغ و گوشت قرمز با نظارت مسئولین فنی بهداشتی و ناظرین ذبح شرعی، توزیع می‌گردد.
رئیس شبکه دامپزشکی قوچان در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه مواد غذایی با منشأ دامی در برنامه غذایی در رأس هرم از لحاظ مواد مغذی قرار دارد و اکثر غریب به‌اتفاق مردم از این محصولات، در غذای روزانه شان مصرف می‌کنند، همواره تلاش می‌کنیم با نظارت‌های جدی بر تمامی مراکز از تولید تا عرضه، موجب ارتقاء سلامت محصولات و مردم را فراهم آوریم.

کد خبرنگار: ۹۴۰۲۱۳۴

FacebookTwitterGoogle+WhatsAppLineYahoo MailGoogle Gmail
برچسب ها: , , , , ,
عضویت در خبرنامه

\ نظر شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


CAPTCHA Image
Reload Image