1125609_625

به گزارش ایران نیوز آنلاین؛ دکتر علیرضا قدرتی رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان قوچان گفت: در زمان چرخ کردن گوشت، سطح بیشتری از آن در تماس با انواع باکتری ها قرار میگیرد.
وی افزود: به همین دلیل احتمال وجود ترکیاتی نظیر، پیه، دمبه، چربی های اضافه لاشه یا احشای دیگر دام مانند، جگر سفید، طحال، سنگدان مرغ یا گوشت دام مرده در گوشت وجود دارد.
قدرتی اظهار داشت: گوشت چرخ شده در قصابی ها باید در چرخ گوشت خالی و تمیز چرخ شود و در حضور مشتری، از لاشه ممهور به مهر دامپزشکی تهیه گردد.
رئیس شبکه دامپزشکی قوچان در پایان خاطر نشان کرد: شهروندان در صورت مشاهده هر گونه تخلف توسط واحدهای عرضه کننده فرآورده های خام دامی، مراتب را سریعاً از طریق شماره تلفن های ۴۷۲۲۴۱۴۲ و ۴۷۲۳۹۲۲۰ اطلاع دهند، تا در کمترین زمان ممکن مورد پیگیری قرار گیرد.

کد خبرنگار: ۹۴۰۲۱۳۴

FacebookTwitterGoogle+WhatsAppLineYahoo MailGoogle Gmail
برچسب ها: , , , ,
عضویت در خبرنامه

\ نظر شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


CAPTCHA Image
Reload Image